At arbejde hos os
At arbejde hos os
At arbejde hos os

At arbejde hos os

Struktur som en stor virksomhed – mindset som en lille virksomhed.

Vi er en voksende, global virksomhed med et dynamisk sortiment af førsteklasses brands. Med et unikt miks af brands og kompetencer, der baner vejen for spændende, værdiskabende synergier og indtjeningsmuligheder, er Hultafors Group en partner, du kan stole på, da vi er store nok til at have alle de afgørende strukturer og funktioner, men samtidig små nok til at sikre, at den enkelte kan sætte sit eget præg.

Vores ejere, Investment AB Latour, har en langsigtet vision for deres ejerskab og investering, og Hultafors Group har længe været en succesfuld og rentabel virksomhed, der sikrer stabilitet for alle os, der arbejder her. Vi tilbyder support og uddannelse i nye roller, og når der er behov, tilbyder vi dig at vokse og udvikle dig i din rolle. Din personlige udvikling er vigtig for os og som en del af Investment AB Latour, kan der også være interne karrieremuligheder inden for Latour.

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os, kan du gå ind på vores side Jobmuligheder. Du kan se alle jobmulighederne i Investment AB Latour koncernen på deres side Karriere.