At arbejde med os.

 
 

Vi sætter en stor ære i vores arbejde.

Vi er en kundeorienteret virksomhed, der tilbyder et dynamisk sortiment af kvalitetsmærker, du kan stole på. Det er noget, vores medarbejdere sætter en stor ære i.

Hultafors Group stammer helt tilbage fra 1883, hvor vi begyndte at fremstille tommestokke. Siden da er virksomheden vokset støt, og vi fører den stolte arv videre i vores daglige arbejde.

Vi fremstiller stadig produkter i høj kvalitet og bruger tid og kræfter på at udvikle hver eneste lille detalje og gøre hvert produkt unikt på sin egen måde. Den stolthed, vi alle føler over historien, virksomheden og vores produkter, ses tydeligt hver dag.

Samme struktur som en stor virksomhed – samme mindset som en lille virksomhed.

Hultafors Group har samme struktur og nøglefunktioner som en stor arbejdsplads, men er også lille nok til, at man ikke er anonym – hver enkelt medarbejder spiller en rolle og gør en forskel.

Vores ejere, Investment AB Latour, har en langsigtet vision for deres ejerskab og investering, og Hultafors Group har længe været en succesfuld og lønsom virksomhed, der sikrer stabilitet for alle os, der arbejder her.

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.