Safety in every step.

 
 

Wibe Ladders tilbyder en lang række produkter og løsninger til fagfolk, der arbejder i højden. Vi sætter altid sikkerhed og kvalitet højest, så du kan arbejde effektivt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Wibe Ladders er en førende, nordisk leverandør af produkter og løsninger til fagfolk, der arbejder i højden.

Vi har i mere end 80 år ledet udviklingen af pålidelige stiger og stilladser, som sikrer, at du kan udføre dit arbejde på den mest sikre og effektive måde.

Vores første stige blev fremstillet i 1929 i Mora, Sverige. Den var baseret på et patent på en sekskantet stålprofil. Manden bag den revolutionerende stålstige var opfinderen Anders Wikstrand. Sammen med finansmanden Victor Berg skabte han grundlaget for virksomheden. Vi driver stadig virksomheden efter de samme principper om kvalitet og sikkerhed, men i dag fremstiller vi de fleste produkter i aluminium i stedet for stål.

Hjertet i virksomheden er vores fabrik og lager i Nässjö i Sverige. Her fremstiller vi hovedparten af vores produktsortiment, og hvert år omdanner vores 40 medarbejdere omkring 1200 tons aluminium til stiger. Med vores egen fabrik kan vi sikre, at alt det, vi fremstiller, er af højeste kvalitet og fremstilles med respekt for både mennesker og miljø.

LÆS MERE

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.