Det gør vi.

 
 

Vi tilbyder stillinger inden for mange forskellige fagområder.

Vi er en kundeorienteret virksomhed, der tilbyder et dynamisk sortiment af kvalitetsmærker, du kan stole på. Det er noget, vores medarbejdere sætter en stor ære i.

Vi har vores egne dygtige produktudviklingsteams, egen kvalitetsproduktion og egne lagre samt dedikerede salgsstyrker på de fleste markeder, og de støttes alle af vores kreative interne marketingafdeling.

Vi tilbyder støtte og oplæring i nye stillinger, og når der er behov for det, gør vi det muligt at udvikle sig inden for rammerne af stillingen. Din personlige udvikling er vigtig for os, og da vi er en del af Investment AB Latour, kan der også være interne karrieremuligheder inden for Latours sfære.

Alle har noget at tilbyde.

Vores kolleger er en dynamisk blanding af folk i alle aldre med forskellige erfaringer og baggrunde, hvilket beriger hverdagen og arbejdet.

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.