Performance through innovation.

 
 

Solid Gear tilbyder sikkerhedssko, der er på forkant med hensyn til materialer og design. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og garanterer performance gennem innovation.

Solid Gear startede i 2004 med en mission om at modernisere sikkerhedsfodtøj.

Allerede med vores første sikkerhedssko viste vi, hvordan gennemtænkt design, avancerede materialer og nye teknologier kan revolutionere hele produktkategorier.

Siden da har Solid Gear tilbudt markedsledende sikkerhedsfodtøj til professionelle arbejdere. Processen med at fremstille et nyt produkt starter i de mest barske arbejdsmiljøer – i miner, på stilladser og på fabriksgulve. Det er vores mulighed for at gøre en forskel og bidrage til en bedre arbejdsdag.

I dag tilbyder vi et stort udvalg af sikkerhedsfodtøj, der både overholder de europæiske direktiver og krav fra brugere, der vil have det bedste.

Viden fra arbejdspladser suppleret med hårde laboratorietests sikrer, at beskyttelse og performance overgår alle standarder. Vores professionelle brugere har det sidste ord. Først efter skrappe tests i deres virkelighed ved vi, at vi har levet op til kravene. Performance through innovation.

LÆS MERE

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.