Hultafors Group management.

 
 
image

Ole Kristian Jødahl

Chief Executive Officer, CEO

Ole har været CEO for Hultafors Group siden januar 2017.

Før Ole kom til Hultafors Group arbejdede han for SKF i 17 år – de første 7 år i Business Controlling og derefter i forskellige operationelle roller. 

image

Peter Edwinson

Chief Financial Officer, CFO

Som CFO er Peter ansvarlig for styringen af koncernens økonomi, controlling, finansiel rapportering, planlægning og risikostyring.

Peter har været CFO for Hultafors Group siden 2004. Inden da arbejdede han som statsautoriseret revisor for PwC, og han har også en baggrund som konsulent i virksomhedsfinansiering.

image

Jens Eriksson

DIRECTOR M&A and STRATEGY

Jens er ansvarlig for Hultafors Groups samlede M&A agenda, den strategiske planlægningsproces og projektstyringskontoret, idet han koordinerer implementeringen af strategiske initiativer.

Før han kom til Hultafors Group, arbejdede han som Director of Business Development for Investment AB Latour, som er holdingselskab for Hultafors Group. Inden da arbejdede han for ESAB, der producerer svejse- og skæreudstyr, i forskellige roller relateret til bl.a. marketing, prissætning og strategiske projekter. Jens' tidligere erfaring omfatter forskellige roller inden for ledelsesrådgivning.

Jens har en kandidatgrad i anvendt matematik fra Chalmers University of Technology og en bachelorgrad i virksomhedsledelse fra School of Business, Economics and Law ved Gøteborg universitet.

image

Torbjörn Eriksson

Chief Commercial Officer, CCO

Som CCO har Torbjörn det kommercielle ansvar, hvilket omfatter markedsføring, forretningsprocesser, forretningsudvikling, e-handel og digitalisering.

Torbjörn er også chef for Hultafors Groups markedsoperationer, herunder salgsselskaber i 14 lande og internationalt salg (eksport og internationale direkte kunder).

Torbjörn har en baggrund i IT- og industrisektoren, hvor han har arbejdet i forskellige ledelsesroller i virksomheder som f.eks. Cisco Systems, B&B TOOLS, Statoil Lubricants og Monier Roofing.

image

Anna Sand

Director HR & Communications

Anna har fokus på, hvordan man kan fremme organisationens, medarbejdernes og de forskellige teams vækst og udvikling, samt på at etablere en effektiv HR-støtte til lederne.

Anna har en bred erfaring med HR-arbejde i hurtigvoksende virksomheder. Hun har en kandidatgrad i Human Resources fra Gøteborgs Universitet.

image

Camilla Monefeldt Kirstein

DIRECTOR BUSINESS UNIT WORKWEAR

Camilla har været Business Unit Director siden 2013 og er ansvarlig for varemærkerne Snickers Workwear, Eripio Wear og Puvab.

Før hun kom til Hultafors Group, havde Camilla forskellige ledelsesstillinger hos Oriflame Cosmetics AB, SAS Group og K-World, og hun har også arbejdet som ledelseskonsulent hos McKinsey & Company. 

Camilla har en kandidatgrad i industriel økonomi fra Norwegian Institute of Technology (NTNU) og en kandidatgrad i operational research fra London School of Economics and Political Science (LSE). 

image

Linda Andrén

Chief Operational Excellence & Sustainability

Linda er ansvarlig for Hultafors Groups CSR-arbejde.

CSR-arbejdet omfatter Hultafors Groups arbejde med kvalitet og miljø samt vores Lean-arbejde.

Linda har en baggrund inden for risikovillig kapital og nystartede virksomheder og har haft forskellige roller på universitetet. Hun har en kandidatgrad i bygningsingeniørarbejde og en teknisk licentiatgrad i teknologiledelse fra Chalmers University of Technology i Gøteborg.

image

Andreas Westling

Director Business Unit Footwear & Dunderdon

Andreas' primære ansvar er at støtte salgsorganisationen med topmoderne produkter i forretningsenheden. Han er også General Manager for Tradeports jurdiske enhed.

Andreas er tidligere ejer og medstifter af Tradeport, som blev etableret i 2004, og som forhandler varemærkerne Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon. Inden da arbejdede han 4 år som kundechef for Pharma Sector hos IBM. Andreas har også arbejdet som konsulent for Mercuri International.

image

Joakim Ohlander

Director Business Unit Head Protection

Inden Joakim kom til Hultafors Group, var han i 8 år medejer af og MD for Hellberg Safety.

Inden da havde han forskellige ledelsesstillinger i branchen for personlige værnemidler og sundhedssektoren i EU, Asien, Afrika samt Latin- og Nordamerika.

Joakim har en ingeniøruddannelse og en kandidatgrad i jura.

image

Johan Hult

Director Business Development

Som Director of Innovation for Hultafors Group har Johan ansvaret for innovation på koncernplan. Johan er tidligere ejer og medstifter af Tradeport, som forhandler varemærkerne Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon.

Johan har tidligere arbejdet internationalt med forretningsudvikling. Johan har en bachelorgrad i International Business and Management fra San Jose State University i USA og har også læst finansvidenskab og administration på Ludwig-Maximillians-Universität i München, Tyskland.

image

Helena Grubb

Director Business Area Hardware

Helena er ansvarlig for Business Area Hardware, der omfatter varemærkerne Hultafors, Wibe Ladders og Johnson. Hun er ansvarlig for produktstyring, produktudvikling og fabriksdriften i Europa og USA.

Inden Helena kom til Hultafors Group, har hun haft forskellige ledende stillinger indenfor salg, produktstyring, R&D og i industrien, hvor hun bl.a. har arbejdet for Husqvarna, ASSA Abloy, ALPS og Sandvik. Hun har en M.Sc. grad i industriel teknik og ledelse fra Luleå Universitet.

image

Peter Chatel

President Hultafors Group North America

Peter er ansvarlig for at lede Hultafors Group i Amerika. Hans fokus er dels at sikre de strategier, der skal skabe vækst for Johnson Level samt lancere alle Hultafors Group´s varemærker på det amerikanske marked.

Før Peter i slutningen af 2018 kom til Hultafors Group, sad han i ledende stillinger hos Black & Decker, Pentair Tool Group, Walter Meier, og senest Senco Brands. Han har været udstationeret både i Canda og New Zealand.

Peter har en bachelorgrad i Business Marketing fra Michigan State University og en MBA fra Loyola University of Maryland.

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.