Job site tough.

 
 

Johnson Level tilbyder et komplet sortiment af vaterpas, lasermålere og projekteringsværktøjer, der hjælper professionelle brugere med at udføre deres arbejde mere præcist, hurtigt og pålideligt.

Johnson Level har mere end 70 års erfaring i at udvikle løsninger, der hjælper professionelle håndværkere med at udføre deres arbejde mere præcist, hurtigt og pålideligt.

Vi er en anerkendt leverandør af vaterpas, lasermålere, vinkler og andre måleværktøjer i Nordamerika, og vi er markedsledende i flere distributionskanaler.

Fagfolk i hele verden har tillid til produkter fra Johnson. I årenes løb har vi opbygget en omfattende portefølje af nivellerings-, opmærknings- og projekteringsværktøjer, som omfatter lasermålere, vaterpas og vinkler. Derudover kan vi tilbyde et stort udvalg af laserafstandsmålere, målehjul, digitale måleværktøjer samt digitale vaterpas og gradmålere.

Hvert eneste produkt, vi leverer, har en lige så høj kvalitet, som de bedste produkter på markedet.

LÆS MERE

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.