Tools to rely on.

 
 

Hultafors udvikler innovativt håndværktøj, til professionelle brugere, der sikrer den bedst mulige funktionalitet, præcision og kvalitet. Værktøj, du kan stole på i alle situationer.

Spørg en hvilken som helst professionel værktøjsbruger, og han vil svare: – "Hvis du vil have den ægte vare, skal det være Hultafors."

Hvis du vælger værktøj fra Hultafors, kan du være sikker på at få den bedst mulige funktionalitet, præcision og kvalitet.

Hultafors har en helt unik viden om professionelle brugeres arbejdsdag. Og en omfattende erfaring, som er lige så unik. Det hele startede i 1883, da Karl-Hilmer Johansson Kollén designede det, der nu i hele verden er kendt som en tommestok. Siden dengang har vi brugt 130 år på at udvikle og fremstille værktøj til håndværkere.

Vi tilbyder et bredt udvalg af håndværktøj til alle former for professionelt håndværk. Vores produkter er udviklet i samarbejde med professionelle brugere med det formål at gøre deres arbejdsdag så smidig og effektiv som mulig. F.eks. er professionelle brugere med til at teste vores produkter, indtil alle er tilfredse med resultatet. For os er det den eneste måde, hvorpå vi kan sikre, at vores værktøj rent faktisk virker og gør dit arbejde nemmere.

Hultafors' produkter er udviklet for at gøre det nemt for dig. Vi bestræber os på at udvikle langtidsholdbare produkter i slidstærke materialer og med et ergonomisk design. Dermed kan vi maksimere levetiden for vores produkter og samtidig minimere vores miljøpåvirkning. Værktøj, du kan stole på i alle situationer, hver dag.

LÆS MERE

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.