When hearing matters.

 
 

Hellberg Safety udvikler og tilbyder høreværn og kommunikationsløsninger til alle, der udsættes for høj støj på arbejdspladsen. Hos Hellberg Safety er din hørelse vores topprioritet.

Hellberg Safety er en international virksomhed med mere end 50 års erfaring i at udvikle høreværn og kommunikationsløsninger.

Siden starten i 1962 har vi fokuseret på at udvikle effektive og behagelige høreværn, der eliminerer skadelig støj, og samtidig sikrer, at du kan høre de lyde, du gerne vil høre. Vores mål er, at du anvender vores høreværn i al den tid, du kan blive udsat for skadelig støj.

Ved at investere i avanceret teknologi og eget lydlaboratorium er vi blevet førende inden for udviklingen af høreværn. Vi er en international virksomhed, der investerer betydelige ressourcer i at styrke vores partneres markedsføring og salg for at holde dig orienteret om vores unikke løsninger.

Med viden, erfaring og fremtidens teknologi tilbyder Hellberg løsninger, der øger vores samarbejdspartneres attraktivitet på markedet for personlige værnemidler og bidrager til slutbrugernes trivsel, når de udsættes for støjende omgivelser.

LÆS MERE

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.