The product makes the brand.

 
 

Dunderdon har formået at integrere både form og funktion i deres tøj, og hvert produkt har et formål, uanset om det er til arbejde eller fritid.

Dunderdon blev grundlagt i 1997 i den svenske havneby Gøteborg og er i dag en af Sveriges mest innovative producenter af arbejdstøj.

Dunderdon blev grundlagt af tømreren Per-Ivan Hagberg, og virksomhedens mission har altid været at skabe tøj til håndværkere, der sætter pris på en uovertruffen konstruktion og et smart design.

Lige fra start er hvert stykke tøj skabt til et bestemt formål, og der er taget højde for både form og funktion, uanset om det er beregnet til arbejde eller fritid.

Dunderdon sælger produkter i hele verden og tilbyder et komplet sortiment af bukser, overtøj, strik, skjorter og tilbehør. Hvert produkt er skræddersyet til det moderne arbejdsliv og inkorporerer både anvendelighed, mode og stil.

I sidste ende skal hvert Dunderdon produkt leve op til Per-Ivans overordnede designfilosofi: "Et ærligt og enkelt design er tidløst. Vores produkter skal være innovative og førsteklasses håndværk, og vi går aldrig på kompromis med pasform og stil. Vi respekterer fortiden, men hænger ikke fast i den."

LÆS MERE

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.