Mangfoldighed.

 
 

Vi værdsætter forskellighed

Vores virksomhedskultur er baseret på tillid og respekt. Vi fremmer et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved åbenhed og forståelse.

For os er det vigtigt, at alles mening bliver hørt, og at alle kolleger bliver set. Derfor gør vi en stor indsats for at skabe en uformel dialog og kommunikation. Vi respekterer ikke kun forskellighed, men søger det, da vi mener, at det er nødvendigt for, at vi kan udvikle os.

Inden for alle vores funktioner finder du en person, der har arbejdet for virksomheden i årtier, og en person, der lige er blevet ansat. Når omfattende erfaring møder nye idéer, opstår der magi.

Vi er til stede i alle dele af verden.

Efterhånden som virksomheden er vokset, har vi gradvist etableret os på andre markeder i andre dele af verden.

Det betyder, at vi har kolleger i mange forskellige lande, både på små kontorer og større produktionsanlæg. Som ansat hos os har du jævnlig kontakt med kolleger fra andre dele af virksomheden og verden og interagerer dagligt med andre kulturer.

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.