Dette er Hultafors Group.

 
 

Grundlagt i

2006

Antal medarbejdere

818

Omsætning

230 millioner €

Salgssteder

10.000

På alle måder en partner, du kan stole på

Hultafors består af varemærkerne Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Dunderdon, Toe Guard, Hellberg Safety og Johnson Level. Sammen udgør de et unikt produktsortiment til professionelle håndværkere.

Hultafors Group tilbyder en portefølje af førende varemærker, der garanterer professionelle brugere den bedste funktionalitet, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet.

Hvert enkelt varemærke bidrager med viden om og indsigt i de udfordringer, professionelle brugere oplever hver dag. I kombination med vores fælles passion for at holde professionelle brugere på forkant med udviklingen kan vi opfylde og endda overgå forventningerne og levere produkter og løsninger, der gør arbejdsdagen nemmere, mere sikker og mere produktiv.

Hultafors Group er repræsenteret på alle større markeder i Europa og har egne salgsorganisationer på nøglemarkederne. Koncernen er ejet af Investment Latour AB, og hovedkontoret ligger i Hultafors uden for Gøteborg i Sverige.

Kerneværdier

Indsigt

Vi opfylder reelle behov.

Det hele starter og slutter med vores kunder og brugere. Alt hvad vi gør, gør vi for at opfylde reelle behov. Vi har et "udefra og ind-perspektiv", og alle vores produkter og løsninger tager udgangspunkt i kundernes og de professionelle brugeres reelle behov. Vi ønsker at gøre en forskel.

Respekt

Vi respekterer mennesker og miljøet.

Vi tror på vores kolleger og respekterer individet. Vi ved, at det er medarbejderne og ikke selve virksomheden, der skaber et enestående resultat. For os er det vigtigt at støtte teamarbejde og personlig udvikling. Vi respekterer forskellighed og tager vores sociale ansvar alvorligt.

Tillid

Vi er på alle måder pålidelige.

Vi er en partner, du kan stole på – på alle måder, både internt og eksternt. Vi udviser rettidig omhu og lever op til forventningerne. Når vi siger, at vi ønsker at skabe en bedre hverdag for de professionelle, er det ikke kun ord. Det er et løfte, du kan stole på.

Handlekraft

Alt er muligt.

Vi er meget handlekraftige. Ved at søge efter og skabe muligheder, udvikler vi os hele tiden. Vi er åbensindede og søger efter nye måder, hvorpå vi kan udvikle vores forretning. Vi er altid parate til at handle og stræber efter at levere den bedste løsning til den enkelte situation. Sådan får vi tingene gjort.

Fokus på detaljer

Vi overgår forventningerne.

Vores drivkraft er at overgå kundernes forventninger. Ved at have fokus på detaljerne i alle aspekter af vores forretning tilbyder vi en førsteklasses oplevelse. Vi ved, at det er muligt – lige fra den spirende idé til den perfekte levering. Perfektion ned i mindste detalje.

 

Vision.

At være det oplagte valg for professionelle brugere og den bedste partner for vores kunder.

Mission.

Vores ønske er at skabe en bedre hverdag for professionelle brugere, så de kan excellere og få succes. Nu og fremover.

Professionelle brugere

Alle vores varemærker er forenet i samme passion: At garantere professionelle brugere den bedste funktionalitet, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet. Vi stræber efter at opfylde og endda overgå forventningerne og levere produkter og løsninger, du kan stole på i alle situationer.

Kunder

For forhandlere er vores sortiment af kvalitetsmærker en stærk kombination, der skaber spændende værdiskabende synergier og indtjeningspotentiale. I kombination med vores gode kundeservice betyder det, at vi er en partner, du kan stole på – på alle måder.

Kolleger

Vi er en kundeorienteret virksomhed, der tilbyder produkter i høj kvalitet og en uovertruffen kundeservice. Det er noget, vores medarbejdere sætter en ære i, og de ved, at de er en del af en kultur baseret på tillid og respekt – et team, du kan stole på.

En kort historie med rødder i det 19. århundrede

I starten af 00'erne satte værktøjsproducenten Hultafors, der begyndte at fremstille tommestokke i 1883, fart på den løbende ekspansion med en række opkøb.

Vores historie

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.