Uncompromising safety.

 
 

Toe Guard tilbyder fremragende arbejdssko- og støvler til konkurrencedygtige priser. Vi har altid fokus på de professionelle brugeres arbejdsforhold og går aldrig på kompromis med sikkerheden.

Toe Guard blev grundlagt med ønsket om at tilbyde fremragende arbejdssko- og støvler med et tidløst design til professionelle brugere uden at gå på kompromis med sikkerheden.  

Toe Guards sikkerhedsfodtøj er udviklet til at give den bedste performance og beskyttelse. Designet med stor holdbarhed og et klassisk, tidløst design, hvor sikkerheden har topprioritet. Hos Toe Guard betyder det, at al produktudvikling tager udgangspunkt i den professionelle bruger. Vi designer vores sko og støvler, så de opfylder kravene til holdbarhed, komfort og beskyttelse, der er fastlagt i de europæiske standarder.

LÆS MERE

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.