Inventing workwear.

 
 

Snickers Workwear udvikler banebrydende arbejdstøj, der er baseret på professionelle brugeres reelle behov, og som kombinerer fremragende pasform med slidstærk komfort og avancerede funktioner.

Da Snickers Workwear blev grundlagt for over 40 år siden, opfandt vi selve konceptet moderne arbejdstøj.

Lige siden har udgangspunktet for vores produktudvikling og det, der har drevet os, været professionelle brugeres reelle behov. 

Historien om Snickers Workwear startede i 1975, da en elektriker ved navn Matti Viio blev stiktosset, fordi hans arbejdstøj ikke var godt nok. Han havde flere gange foreslået ændringer af det tøj, han var nødt til at arbejde i, men ingen lyttede til ham. Til sidst tog han sagen i egne hænder og designede sit eget arbejdstøj. "Det var min protest mod den etablerede branche for arbejdstøj. Jeg ville vise, at vi arbejdere har stolthed og viden, og at vi har samme behov for respekt som alle andre grupper i samfundet."

Snickers Workwear har vist vejen med banebrydende arbejdstøj lige siden. I dag er vi et af de førende varemærker i branchen i Europa og er repræsenteret i mere end 20 lande.

Vi kombinerer avanceret design med fremragende funktionalitet, komfort, beskyttelse og holdbarhed. Alt med det formål at gøre arbejdslivet for hårdtarbejdende håndværkere nemmere, sikrere og mere produktivt.

LÆS MERE

Denne webside anvender cookies så vi kan yde dig den bedst mulige service og oplevelse. Hvis du fortsætter med at browse denne webside giver du dit samtykke til brugen af dem. For yderligere information om cookies og privatlivspolitik , Læs mere.