Hultafors Group´s kerneværdier

INDSIGT - VI TAGER UDGANGSPUNKT I BRUGEREN.

Det hele starter og slutter med vores kunder og brugere. Alt, hvad vi gør, gør vi for at imødekomme og tilfredsstille virkelige behov. Vi har et udefra og ind perspektiv, og alle vores produkter og løsninger har sin oprindelse i kundernes og de professionelle brugeres behov og krav.

Vi har et tæt samarbejde og stærke relationer med vores kunder og brugere. At gå i deres sko, se tingene fra deres synspunkt og lade deres behov guide vores arbejde er en selvfølge for os. Vi stræber altid efter at gøre en forskel.

TILLID - VI ER PÅLIDELIGE I ALT, HVAD VI LAVER.

Vi er en partner du kan stole på - på alle måder, både internt og eksternt. Vi performer i rette tid og i henhold til forventningerne.

Ved at tilbyde en portefølje af førende varemærker og produkter, i kombination med førsteklasses kundeservice, er vi en stabil partner i alt, hvad vi gør - en som alle interessenter altid kan stole på. Når vi siger, at vi eksisterer for at skabe en bedre hverdag for håndværkere, er det ikke bare ord.

Det er et løfte, du kan stole på.

HANDLING - VI SØRGER FOR, AT JOBBET BLIVER GJORT.

Vi er handlekraftige. Vi udvikler gennem handling, og vi er altid parate og har evnen til at handle hurtigt og levere den bedste løsning i den enkelte situation. Det er sådan, vi får tingene gjort. Med åbent sind søger vi altid nye veje og løsninger, og så vidt muligt stræber vi efter enkelhed.

RESPEKT - VI RESPEKTERER MENNESKER OG MILJØ.

Vi tror på vores medarbejdere og respekterer individet. Vi omfavner teamwork, beskedenhed, bæredygtighed og forståelse for andre. 

Vi forstår, at virksomheder og organisationer handler om mennesker, og at mennesker betyder forskellen mellem gennemsnittet og succes. Derfor støtter vi hinanden i vores individuelle udvikling og teamudvikling, for at sikre, at alle kan være med til at bidrage til firmaets succes.

Der er ingen genvej, når det handler om forretningsetik, og vi driver vores forretning med kompromisløs integritet. Vi respekterer forskelle og tager vores sociale ansvar seriøst. Vi fremmer miljømæssig bæredygtighed ved at udvikle og producere produkter og processer, der interagerer med den naturlige cyklus.