At arbejde hos os

Vi, der arbejder i Hultafors Group, sætter pris på vores arv og virksomhedskultur, der opmuntrer til kreativitet og samarbejde i overensstemmelse med vores virksomhedsfilosofi "ATLAS". Vi er her for at skabe fremtidens bæredygtige produkter – for at gøre livet bedre og lettere for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores succes er resultatet af vores medarbejderes præstationer. På alle vores arbejdspladser vil du finde spændende projekter og engagement i den måde, vi designer, producerer, markedsfører og sælger vores velkendte og gode produkter. Dette giver dig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Vi tror på os selv, vores potentiale og vores evne til at udvikle næste generations produkter og serviceydelser. Vi er stolte af at have et godt ry og være en af de bedste aktører i vores branche!

Gennem internationale kontakter i det daglige arbejde, lærer du om andre kulturer og måder at tænke på. Vi lærer og vokser sammen for at opbygge vores varemærker, produkter og virksomhedens fremgang.